Пропускане към основното съдържание

NBG : NOVA NEWS Старт от 4 януари

 


Нова година - нов канал и едно дългоочаквано събитие в медиите. На 4-ти януари стартира информационният канал на Нова Броудкастинг Груп - NOVA NEWS. Публицистика, новини на всеки кръгъл час и директни включвания от всички горещи точки - това е само част от програмата, която очаква зрителите в началото на новата година.

Новините имат ново име - информационният канал NOVA NEWS стартира с богато съдържание, професионален екип и изцяло нов облик. Зрителите ще имат възможността да проследят важните местни, национални, европейски и световни теми от деня с новини на всеки кръгъл час.

„Историята е доказала, че във време на криза и в случая - във време на пандемия, хората повече от всякога имат нужда от информация. Тук и сега”, смята водещата на „Събуди се” Мартина Ганчева.

„Много е важно хората да получават новини постоянно. Да получават новини обективно и да получават новини в развитие”, коментира водещата на „Денят на живо” Наделина Анева.

NOVA NEWS ще използва опита на новинарския екип и ресурса на NOVA, като ще се придържа към утвърдените принципи на журналистиката.

„Да казваш истината, да отразяваш обективно, да показваш наистина всички гледни точки, да реагираш веднага в момента, в който се случва събитието”, добави водещата на „Здравей, България” Лора Инджова.

В началото на новата година, NOVA NEWS ще стартира с обновена програма, в която са запазени спечелилите доверието на зрителите през годините предавания на Канал 3 - „Патарински LIVE”, „Денят на живо“ и „Офанзива“.

„В днешната замърсена информационна среда е много важно, вземайки предвид колко сайтове с фалшиви новини има, как десетки „тролове” правят от социалните мрежи поле за пропаганда, зрителите да имат един канал, който да дава коректна и потвърдена информация”, категоричен е водещият на „Офанзива” Любомир Огнянов.


Тв канала е на мястото на друг стар канал а именно Канал 3 

Очаквайте само нови и стари публистични предавания и новини 24 ч дсеки ден. 


Коментари

Популярни публикации от този блог

"Една жена" и " Всяка твоя сълза" ПРЕМИЕРА по ДИЕМА ФЕМИЛИ

"ЕДНА ЖЕНА"  ПРЕМИЕРА ПО ДИЕМА ФЕМИЛИ ОТ 3 ФЕВРУАРИ ОТ 22.30  "ВСЯКА ТВОЯ СЪЛЗА " ОТ 8 ФЕВРУАРИ ПО ДИЕМА ФЕМИЛИ ОТ 18 .00  ДИЕМА ФЕМИЛИ ПУСКА ДВЕ ПРЕМИЕРИ ГЛЕДАЙТЕ НАЙ ИНТЕРЕСНИТЕ ЗАВЛАДЯВАЩИ ТУРСКИ СЕРИАЛИ НА ТУРЦИЯ САМО  ПО ДИЕМА ФЕМИЛИ 

Сезони на любовта отново по Диема Фемили

Турският сериал "Сезони на любовта" стартира по Diema Family. От 14-и януари (вторник), всеки делник от 16:00 до 17:00 часа с повторения от 01:30 до 02:30 часа, ще можете да гледате драмата с Толгахан Сайъшман. 

"Нашата история" нов сезон от 9 юни 21 ч

  От другата седмица 9 юни Диема Фемили пуска сезон 2 финални епизоди