Пропускане към основното съдържание

Емил Чолаков: „Един за друг” ще е най-позитивното риалити в българския ефир Нова телевизия„Това ще е много горещ формат. Става дума за любов, а не за пари. Много се радвам, че ще бъда част от едно такова приключение, при което есенцията ще е любовта. Защото тя е всичко, когато се замисли човек, а ние почнахме да не вярваме в нея”, разказа Емил Чолаков.
„Само десет двойки са избрани от огромния кастинг, в който участваха над 2 000 души. Това ще бъде едно от най-позитивните предавания, които са се появявали в българския ефир. Няма нищо заложено жълто, въпреки че всяка една любов минава през криза, неизбежно е. Всъщност кризите са нужни на любовта, за да я има. Нашата цел ще бъде да доказваме любовта”, заяви новият водещ.
„Както и в живота, в шоуто любовта също ще бъде поставена на изпитание. Ще се изискват жертви от двойките, за да докажат чувствата си. В шоуто няма никаква дискриминация. Изпитанията ще са взаимни, не се делят на мъже и жени, а участниците не трябва да са много подготвени физически. Това са абсолютно нормални хора”, разкри Емил Чолаков.
Още за новото риалити „Един за друг” във видеото на „Здравей, България”.
От 22 февруари само по Нова ТелевизияКоментари

Популярни публикации от този блог

Някой като теб 4 декември от 20.00 ч.ПРЕМИЕРА Диема Фемили

Очаквайте тази седмица ПРЕМИЕРАТА на Новия индийски сериал по Диема Фемили 4 декември от 20.00ч  "Някой като теб " Година:  2015 -   Режисьор:  Юсуф Ансари, Рамеш Пандей   Участват:  Адити Шарма, Вишал Вашищха, Шакти Ананд и др.   Оригинално заглавие:  Gangaa Драматичната поредица „Някой като теб“ проследява борбата на невръстната Ганга за правото ѝ да живее щастливо, противно на всички ограничения, които обществото налага на вдовиците. Обвиняват я за смъртта на съпруга ѝ, когото никога не е срещала, въпреки че е на възраст, на която дори не знае какво означава брак. Тя обаче е осиновена от адвоката Ниранджан Чатурведи и съпругата му Мадхви, които скоро започват да се отнасят с нея като със собствените им две деца – по-големия Пулкит и по-малкия Сагар, въпреки че майката на Ниранджан, Аммаджи, не е съгласна с това. Но Ганга е отгледана от Аммаджи, която се отнася с нея като с овдовяла прислужница, макар да знае, че тя не е само вдовица, но и дете. Г

Реитйнг на Сериали и Предавания по NBG Media Group

  ЗА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2020 Г   "Маскираният певец" - 615 000 зрители;   Игри на волята" - 526 000 зрители   "Черешката на тортата" - 389 000 зрители;   "All Inclusive" - 552 000 зрители;   Откраднат живот" - 491 000 зрители   "Хавай 5-0" - 457 000 зрители;   "Намери ме" - 407 000 зрители   "Черна роза" - 349 000 зрители.

Подли камериерки сезон 2

Диема фемили пуска сезон 2 на сериалът Подли камериерки от 6 август 15 ч